ΤΟ MEGA KTEO

Oι καιροί αλλάζουν, αλλά οι προτεραιότητες και οι αξίες μας παραμένουν σταθερές. Η ευημερία σας πάντα ήταν και θα είναι ανεκτίμητη. Σήμερα, σας παρέχουμε την άπταιστη ποιότητα, ασφάλεια, και εξυπηρέτηση που αξίζετε, σε ένα περιβάλλον που σας εμπνέει εμπιστοσύνη και σας γεμίζει ικανοποίηση.

To "ΜΕGA KTEO" ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2011 στην Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙ.ΠΕ.) Πατρών. Είναι το πρώτο Ι.Κτεο στον Νομό Αχαϊας που ελέγχει ολες τις κατηγορίες οχημάτων.

Στην υπερσύγχρονη και άνετη εγκατάστασή μας διαθέτουμε τρεις γραμμές τεχνικού ελέγχου (δύο μικτές και μία δικύκλων), και είμαστε στην διάθεσή σας να δώσουμε αξιόπιστες μετρήσεις συνειδητά, γρήγορα, οικονομικά, και υπεύθυνα. Τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματά μας ελέγχονται από φορέα του Υπουργείου Μεταφορών και έχουν διαπίστευση βάσει της πιστοποίησης του από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών ISO/IEC 17020, διασφαλίζοντας ποιοτικό έλεγχο, υπογράφοντας την ασφάλειά σας.

Ο τεχνικός έλεγχος διεξάγεται απο εξειδικευμένο προσωπικό ανωτάτων και επαγγελματικών σχολών, συνδυάζοντας τη γνώση με την εμπειρία με αποτέλεσμα την επιτυχία. Ο έλεγχος είναι πιστοποιημένος από αρμόδιο φορέα του Υπουργείου Μεταφορών.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΑΡΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ Τεχνικός Διευθυντής, Ελεγκτής Πτυχ. Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε., Α.Π. 1632, με πιστοποίηση ADR & ATP
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Ελεγκτής Πτυχ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Τ.Ε., Α.Π. 1727
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ Αναπλ. Τεχνικός Διευθυντής, Ελεγκτής Πτυχ. Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε., Α.Π. 1723, με πιστοποίηση ADR & ATP
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ Ελεγκτής Μηχανικός Ελαφρών & Βαρέων Οχημάτων, Α.Π. 1682
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ Τεχνικός Ασφάλειας, Τεχνικός Ποιότητας, Ελεγκτής Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Α.Π. 2788
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Ελεγκτής Πτυχ. Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε., Α.Π. 1634
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑ Γραμματεία Πτυχ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, T.E.
ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΒΙΑ Γραμματεία Πτυχ. Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.